Detajet nga ngjarja e rën.dë/ Ishte me pushime, klienti ekzekuton kamarierin se i vonoi porosinë

Një ngjarje e rende eshte shenuar në Francë, ku një klient ka që.lluar për vd.ekje kamarierin, pasi nuk i ka sjellë sanduiçin në kohë.

Ngjarja ka ndodhur në një restorant në Seine-Saint-Denis, Francë, ku autori e ka që.lluar kamerierin 28-vjeçar me ar.më zj.arri në shpatull, duke e lënë të vde.kur në vend.

Punonjësit e restorantit kanë lajmëruar menjëherë policinë, por autori ka arritur t’ia mbathë dhe është akoma në kërkim. Mediet kanë publikuar edhe dëshmitë e dëshmitarëve, të cilët thonë se janë tronditur nga ngjarja dramatike.

“Ai u vr.a për një sanduiç?” “E tri.shtueshme,” thotë një grua 29-vjeçare, “Është një restorant i qetë, pa probleme, i hapur vetëm disa muaj më parë”.

“Është plot kri.minalitet këtu, shpesh ka njerëz të alkoolizuar,” u shpreh 40-vjeçari Aboubacar, njëri nga banorët e zonës.