“Diçka bërtet në shpirtin tim”. Përloten aktorë e këngëtarë, Aliaj: Një ditë do të pl.asë dhe kur të ndodhë do…

Protesës për Teatrin i është bashkuar edhe këngëtarja e njohur, Justina Aliaj e cila na ka përlotur me deklaratën e ndjerë. Aliaj tha se artistët kërkojnë vetëm transparencë ndërsa i konsideroi të mangët ata që refuzojnë sipas saj të tregojnë vullnet për këtë çështje.

“Faleminderit që më dhatë fjalën. Unë nuk kam çfarë shtoj, çfarë thanë kolegët. Unë kam vetëm një gjë që bërtet pak në shpirtin tim. Transparenca. Unë nuk e di pse mbahet kurajo një ditë do të plasi, dhe mendoj se kur të plasë nuk do të jemi ne të mangët, do të jenë ata. Mendoj se në këto festa duhet me qenë më kompakt dhe më transpartë për të treguar kush I ka fituar ato tendera apo formalitete që bëhen për këtë punë. Ne duan Teatrin dhe shpresoj se do t’ia dalim mbanë. Nëse vijn ë dhe më thonë pse nuk janë transparent besoj se do të bëjnë një punë të mirë, nëse nuk vijnë, nuk është punë e mirë”, tha Aliaj.