Dikur jepte mësime për zotin, sot kënaq burrat e botës/ Nëna e 3 fëmijëve e thotë hapur: Kam lindur për këtë punëE rritur në një familje amerikane ushtarakësh, jeta e mëparshme e Nikole Mitchell ishte rigo   roze, fetare dhe jo rastesisht ajo u regjistrua në universitetin e Cedarville, në Ohio të SHBA për Studime Bi  blike.36 vjeçarja Nikole, tashmë nënë e tre fëmijëve thotë se aty u bë më shumë fetare.“Nisa të kisha për të dashur Jezusin,” thotë ajo në një intervistë me revistën Fabulous. “U bëra the   llësisht e fokusuar të Zoti.”

“Nuk takohesha me meshkuj. Kisha shkuar më parë me djem në shkollë, ishte e tm    errshme, nuk dinim çfarë bënim, prandaj vendosa të mos dilja më me djem në universitet.”

“Për gjashtë vjet nga 2001 deri në 2007 nuk bëra s   eks dhe as nuk put   ha askënd. Je zusi ishte i dashuri im”, thotë Nicole duke qeshur

Burrat i kërkonin të dilnin me të dhe disa i propozonin për martesë, por Nikole thoshte jo. “Nuk doja të dilja me meshkuj pasi më kishin thënë se sek.si jashtë martesës është i gabuar.