Disa vr.asje ditët fundit , FNSH dhe RENEA rrethojnë tre qytet…ja ç’po ndodh tani

Situata është shumë e nderë në tre qytete të vendit. Pas vr.as.jeve të bujshme në Elbasan, FNSH dhe RENEA kanë zhvilluar kontrolle blic në këtë qytet, por edhe në Peqin dhe në Cërrik.

Kontrollet janë bërë që të mund të gjenden personat e dyshuar për vr.a.sjet e fundit.

Nga kontrollet, janë shoqëruar disa persona për verifikim. Po ashtu, janë shoqëruar edhe disa shtetas, që kanë kundërshtuar policinë.

Policia ka shoqëruar gjithashtu persona që nuk kishin mjet identifikimi me vete.