Disa zona pa energji, ekipet e OSHEE zbulojnë diçka të f.rikshme, poshtë një pallati ishin shtrirë…OSHEE ka konstatuar dicka te frikshme sot pas problemeve me furnizimin me energji elektrike ne disa zona te Tiranes. OSHEE ben me dije se prej një ore eshte pa energji zona e “Vasil Shanto” në drejtim të Selitës.Sipas OSHEE-se, 4 kabina jane të stakuara per shkak te nje defekti qe ka ndodhur në një pallat, i cili është ndërtuar mbi kabujt elektrikë. Behet fjale per nderimin prapa “Vasil Shantos”, pranë KESH-it.oshee1

OSHEE njofton se punonjesit e saj jane duke punuar prane objektit ku kalon fideri 327 i Nst Selite.

“Po ashtu, në të gjithë Tiranën ka stakime nga 10-15 minuta për shkak të ngarkesës që kanë transformatorët në NST Qendër, Kashar dhe Selitë”- ben me dije OSHEE.