Ditë e zezë në Shqipëri, vd.es një tjetër mjek nga ko.ronavi.rusiDitë e zezë kjo e sotmja në Shqipëri. Shtatë ishte numri i të vd.ekurve nga ko.ronavi.rusi.Dhe përveç një mamie nga Elbasani që u raportua më herë, edhe një mjek 64-vjeç nga Lushnja ka humbur jetën.“Në 24 orët e fundit, me gjithë përpjekjet e mjekëve, fatkeqësisht e kanë humbur betejën me COVID19, një infermiere 50 vjeçare nga Elbasani një mjek 64 vjeçar nga Lushnja, një 61 vjeçare, një 62 vjeçar dhe një 76 vjeçar nga Tirana, një 78 vjeçar nga Fieri, një 81 vjeçar nga Mirdita me sëmundje bashkëshoqëruese” njofton ministria e Shëndetësisë.