Ditëlindja e Mbretit Mbretit Zog, fotot e rralla që nxori shtypi francez

Publikohen pesë fotot e rralla të Mbretit Zog  me rastin e ditëlindjes (5 prill 1939), nga  Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”. Në to shfaqet Leka Zogu, mbret i shqiptarëve dhe bashkëshortja e tij kur janë bërë prindër dhe ka lindur djali i tyre.

Në atë kohë në 1939, këto foto janë publikuar në shtypin francez duke publikuar princin e sapo lindur të shqiptarëve, Princ Leka, biri i mbretit Zog dhe mbretëreshës Geraldinë.