Djali i ri tregon në gjyq çfarë konsumonte para se të g.r.abiste: Te argjendaria shkova se…

Astrit Thaci, i arrestuari për disa g.rabitje në Tiranë, Durrës e Elbasan është shfaqur i penduar sot në gjyq, ku u la në b.u.rg.

“Jam shume i penduar per veprimet e mija. Nese do te riktheja kohen pas nuk do te merresha me kete pune. Mbi te gjitha isha nen efektin e lendeve n.a.rkotike.

Kam bere gabim shume te madh dhe kam abuzuar shume, qe ne momentin qe ndodhi plagosja u pendova, nga sikleti pastaj dhe per inerci kreva v.jedhjen e argjendarise.

Te gjithe veprat penale i kam kryer i vetem. Ne vitin 2007 u arrestova ne Itali, ne muajin nentor u lirova”, tha ai.

Ai akuzohet nga policia për kryerjen e të paktën 8 v.j.edhjeve me a.r.më në Tiranë, Durrës dhe Elbasan.