Do hanin pica familjarisht, por sh.okohen nga era e keqe. Kur afrohen te soba…oh Zoooot jooo

Nje familje nga Karolina e Veriut ka mbetur pa fjale kur pa në sobë tek pica qe kishin futur per te pjekur dhe një gj.a.rpër. Amber Helm vendosi picën e ngrirë në sobë dhe pas 10 minutash nga soba nisi të dalë një erë e keqe.

Ngjarja ndodhi mbrëmjen e së hënës.

Pas 10 minutash, Amber tha se furra filloi të merrte erë të t.merrshme sikur dikush po pinte duhan.

“Furra filloi të nxirrte tym dhe i thashë djemve të mi që të largoheshin që të sigurohesha se nuk po merrte f.lakë ose nuk po ndodhte diçka. U afrova dhe bërtita, ‘Oh Zot i madh! Është një gj.arpër i pjekur'”, tha ajo për ‘WRAL’.

E t.merruar nga zvarraniku në kuzhinën e tyre, Amber nxori dy djemtë e saj, një dhe tre vjeç, për të ngrënë darkë jashtë.

“Ne nuk kemi ngrënë pica. Dëgjoj shumë njerëz që ma bëjnë pyetjen: ‘A keni ngrënë pica?’ Jo”, tha Amber.

Ndërkohë, Robert qëndroi prapa për të hequr gj.arprin nga furra.