Do hynte në Shqipëri, ndalesa në kufi i zbuloi të fshehtën. Prej vitesh arratisur, sot ai…

Ështe kapur teksa po tentonte te hynte ne atdhe, permes Kakavijes, një shqiptar i kerkuar per p.erdh.u.nim.

Mediat greke shkruajne sot se 49-vjecari ishte cilesuar i rr.e.zikshem, pasi ishte i dënuar për p.ër.dh.unim dhe j.oshje te fëmijëve, por ishte ende i lirë.

Ne kufi ai eshte zbuluar nga kontrolli i të dhënave të tij dhe policia verifikoi se behej fjale pikerisht per personin qe ishte arratisur.

Mesohet se ai prisje gjykimin nga Apelit, pasi ishte dënuar me nëntë vite e një muaj b.u.rg.

Nderkohe qe me heret, Gjykata Penale e Thebës e kishte denuar  për a.r.mëmbajtje pa leje.