Do shkriheni së qeshuri/ Ja si Olsi Bylyku imiton Mihalin

Mihal Kokëdhima do të mbahet mend për një kohë të gjatë.

Ai th.eu xhamin e një automjeti me grushte dhe rreth 3 km qëndroi mbi kofjon e makinës në ecje. Arsyeja, pasi turistët ikën pa paguar pasi nuk iu pëlqeu ushiqimi

Shumë meme dhe video epike u shpërndanë në rrjet lidhur me këtë ngjarje. Një video epike ka realizuar dhe komediani i mirënjohur Olsi Bylyku.

Shikoni videon për të kuptuar sesi qëndron e vërteta me turistët spanjollë sipas tij.

Shikoni videon ketu