Do shkriheni së qeshuri, transferimin e Balilit nuk e keni parë kurrë kështu

Dorëzimi i Kelment Balilit ishte lajm dite ditën e djeshme. Megjithatë, mënyra se si ai u dorëzua dhe forma se si u procedua ishte mjaft qesharake.

Kjo pasi u tregua gjithashtu edhe dështimi i Policisë së Shtetit, duke pranuar kushtet e një krimineli.

Megjithatë, faqja e njohur Lolita ka ironizuar duke i dhënë një tjetër kuptim momentit të vetëdorëzimit të Balilit dhe shoqërimit të tij.

Videon e mëposhtme s’mund ta humbisni: