Doli në mal për m.anaf.erra, hëngri, u ndie keq. Pas 4 ditësh e gjejnë sot, ah sa e trishtë

Kishte shkuar ashtu si edhe heret e tjera, të mblidhte m.anaf.erra në mal.

Por prej 4 ditesh nuk dihej asgje per te.

Bhet fjale per Mezir Ahmetajn, 60 vjeçari qe të dielën e 4 gushtit, kishte dalë për të mbledhur m.anaf.e.rra në pyll në fshatin Dardhë të Pukës.

Prej asaj dite familjarët kërkuan ndihmën e policisë, dhe së bashku me banorët e zonës nisën kërkimet.

Në ndihmë të tyre shkoi dhe një helikopter VIVA, me stafin e specializuar për operacione të tilla.

60 vjeçari u gjet mesditën e sotme dhe u transportua në spital në gjendje të fikti. Ndërkohë ndihma e parë iu dha dhe në zonë prej ekuipazhit të helikopterit VIVA që edhe më parë kanë kryer ndërhyrje të vështira në zona të ndryshme.

Ahmetaj ishte h..elmuar si pasojë e konsumit të frutave të pyllit të cilat i kishin shkaktuar dhe humbje të memories dhe të ekuilibrit. Mësohet si ai kishte rrëshkitur në mal dhe si pasojë kishte thyer këmbën dhe dëmtime të tjera.