Donte të humbiste peshë, i riu vdes në duar të mjekëve

Eksperienca e tij për të humbur peshë shkoi keq.

Përvoja e Raffaele Arcellës fillon në mars, kur ai i nënshtrohet një operacioni të zvogëlimit të stomakut, me qëllim të humbjes së peshës në një klinikë në Ottaviano, në provincën e Napolit.

Kushtet e tij shëndetësore, megjithatë, përkeqësohen papritmas: ai vuan nga ethet e larta dhe problemet e frymëmarrjes dhe mjekët e strukturës vendosin ta fusin atë në një operacioni të dytë.

Por çdo gjë merr për keq. Ai transferohet urgjentisht në Spitalin Policlinico të Napolit, nën kujdesin intensiv të mjekëve.