"Dorëzoni makinën e vjetër dhe merrni një të re me zbritje 10 mijë euro nga çmimi"

Gjigandi i makinave Volkswagen po u ofron klientëve në Gjermani zbritje deri në 10,000 euro nëse ata tregtojnë automjetet e tyre të vjetra me naftë dhe blejnë një makinë të re.

Raportohet se kompania e makinave do të ofrojë stimuj prej 1,000-2,380 euro për konsumatorët që blejnë automjete alternative të energjisë, të tilla si makina elektrike dhe hibride. Stimujt do të vazhdojnë deri në fund të këtij viti.

Kompania deklaroi se do të “japë një kontribut të dukshëm në përmirësimin e cilësisë së ajrit në qytete”.

Markat e tjera të makinerisë, duke përfshirë Porsche, Audi, Skoda, filialet e automjeteve komerciale të Seat dhe VW, gjithashtu do të ofrojnë versionet e tyre të stimujve.