“Duhet lu.ftë”/ Ilir Meta thërret në ndihmë edhe SHISH, dhe ngre al.armin për…

Raporti i fundit  i Qendrës Europiane të Dr.og.ërave, për Presidentin Ilir Meta, është një kambanë e vërtetë al.armi për situatën e sigurisë në vend.

“Përqendrimi i Policisë së Shtetit, Shërbimit Informativ Shtetëror, Prokurorisë dhe agjencive ligjzbatuese në lu.ft.ën ku.ndër kana.bisit është i domosdoshëm.Raporti vjetor i Qendrës Europiane të Dr.o.gave i publikuar së fundmi, është një këmbanë e fortë al.armi që duhet të zgjojë dhe t’i bashkojë të gjitha forcat e përpjekjet për të mos lejuar kurrë më përsëritjen e këtij fenomeni ka.nceroz për shoqërinë, që aq shumë e ka dëmtuar imazhin e Shqipërisë.L.uft.a kundër ka.nabisit është kusht për integrimin europian dhe çdo neglizhencë në këtë drejtim do kishte pasoja tepër të rënda për të ardhmen e vendit”, apelon Presidenti për të gjitha institucionet.