‘Duhet ta dijë të vërtetën’, motra e vëllezërve Haklaj kërkon përballje me Berishën. Çfarë di ajo?

Motra e vëllezërve Haklaj, Shkëlqim, Halil, Ylli dhe Fatmir Haklajt të v.r.arë në Tropojë është rikthyer sërish me kërkesën dhe gatishmërinë që të përballet me Sali Berishën në një studio televizive.

Zylfie Haklaj shprehet se publiku duhet ta dijë rrjedhën e ngjarjeve mes familjes së saj dhe Sali Berishës.

“Jam e gatshme nga ky moment ne cilendo studio televizive te perballem me Berishen. Ne se deshiron le ta zgjedhe vete studion televizive. Meqense Sali Berisha kurre nuk na dha nje mundesi sqarimi ose arsyetimi familjes tone.

I kerkoje debat televiziv ku te gjithe ata qe jane te interesuar do ta mesojne te veteten e rrjedhes se ngjarjeve deri ne ditet e sotme ne mes te familjes tone dhe Sali Berishes. Dua qe dhe vete Berisha te mesoje qe kurre nuk e diti nga kush u perdore kunder familjes tone” shprehet motra e Haklajve.