Dukur dukej kështu, sot është një personazh i njohur. Arrini ta njihni

Gazetarja e sportit Hygerta Sako ka postuar një foto të shkrepur në moshën 6 vjeçare, në ditën e parë të shkollës.

Hygerta përveç fotos na tregoi dhe pak më tepër lidhur me modelin e flokëve si “tas” (tipik për ato vite) dhe fustanin që ia kishte qepur e motra me një copë të tepruar perdeje.

Ish Miss Shqipëria është edhe sot në formën e saj më të mirë përsa i përket pamjes së jashtme sepse vazhdon të mbetet një nga figurat më të dashura e simpatike të ekranit shqiptar. E këndshme paska qenë që e vogël Hygerta.