“Dy meshkuj të perdorur, dy malësorë ngujuar brenda kulles së mëkateve, sot zihen si bundra”

 

Nga Bledi Mane

Për çfare ndryshime kufinjsh flasin dy renegate qe kurrë nuk njohen kufinj ne demet e tyre karshi nacionalizmes? E hedh Hashimi, godet Berisha, kundersulmon Hashimi, pret Saliu.

Dy (ar)miqtë qe deri dje ishin paterica e njeri-tjetrit, sot aktrojne sikur u dhimbset atdheu poshte dhe siper lumit Drin.

Dhe nese doni ta dini, kane zgjedhur pikerisht muajin gusht per tu atavitur ngaqë diplomatet e Brukselit dhe te Washingtonit kane ikur me pushime e nuk ua pjerdh askush ketyre dy muslimaneve sunitë arnautas. 

Do i shikoni ne shtator kur si lepurusha frikacake do mbyllen serish te kulla, aty ku i ngujonë per ti perdorur si kukulla te reckosura.