E anuluan dasmën herën e parë për arsyen e trishtë, tani çifti merr lajmin e keq sërishDatën e tyre të parë të martesës në 2017 e anuluan gjithashtu kur djali i tyre Jenson, tani 10 vjeç, u diagnostikua me pneumoni.Por Gemma Turpin, 32 vjeçe dhe Jake Moss, 34 vjeç, kishin planifikuar dasmën më 24 Prill, vendim pa ditur situatën që do vinte dhe vendimin e Mbretërisë së Bashkuar për t’u izoluar.Çifti, të cilët kanë një lidhje 14 vjeçare, thonë se ‘nuk kanë shumë fat’ pasi kanë arritur të anulojnë të gjitha datat e planifikuara për ceremoninë në kishën e Scholes ku jetojnë.

“Ne po mendojmë për qershorin e vitit të ardhshëm tani pasi nuk e dimë se si do të jetë ky vit, me gjithë këtë që po ndodhin. Shpresojmë për herën e tretë me fat!”, tha Gemma.

QVNIMTE0MzIwMzI5