“E bëra me gja.k, ma futi gjuhën dhe ia ka.fshova ….”, sh.okuese ç’thotë kjo modele për njeriun më të fuqishëm në botëTeksa duhet më pak se 1 muaj e gjysmë nga zgjedhjet presidenciale në SHBA një sk.andal ka pl.asur për Donald Trump.  Një tjetër ak.uzat për abuzim se*ksual është publikuar.Siç shkruajnë mediet e huaja para 20 vitesh ka ndodhur një incident siç pretendon ajo që është ndjerë e “së.murë” dhe “e dh.unuar”. Përmes një interviste ekskluzive, Amy Dorris pretendoi se Trump e su.lmoi atë jashtë banjës në zonën VIP në turneun e Nju Jork më 5 shtator 1997.“Mendova se po priste të shkonte në tualet, por jo ai po më priste mua. Ai thjesht futi gjuhën deri në fytin tim dhe unë e shtyja gjatë gjithë kohës. Ai më tërhoqi edhe më fort pas vetes, më kapi g.jinjtë, shpinën dhe gjithçka. Isha në kt.hetrat e tij dhe s`lëvizja dot. E ka.fshova aq fort pastaj që të largohej prej meje sa mendoj se ia kam gj.akosur gjuhën.”- tregon Dorris.