“E brukur gruaja, po me ty ç’ka dashur”, Jul Deda i kthehet komentueses: Kur e provoi…

Ata kanë 14 vite bashkë dhe aktori i njohur Julain Deda, as ne familje nuk e lë humorin pas.

Dje ai i beri gruas kërkesën e çuditshme: “Zemër, tani që kemi 14 vite martesë dhe jam rritur a mund të dal me shokët të rri deri vonë? Të dua shumë”.

Por, teksa shumë ndjekës e komplimentojnë çiftin, ka dhe nga ata që gjejnë se ku të bashkëshortjkapen me foton.

“Gruaja shumë e bukur…nuk e kuptoj se për çfarë i është dashur një burrë si ty,”- ka shkruar komentuesja në profilin e aktorit të humorit.

Jul Deda nuk ka lënë pa i kthyer përgjigjen që nuk pranon asnjë replikë më tej: “Kur e provoi nuk i doli keq pasta!…”