E bu.jshme/ Është me ko.ronavi.rus, mësoni parashikimin e zi të Baba Vangas për Donald Trump

Është jashtëzakonisht interesante ajo që shkruajnë mediat e huaja në lidhje me Donald Trump, i cili së fundmi është prekur nga ko.ronavio.rusi.

Parashikuesja e verbër Baba Vanga thuhet se ka paralajmëruar be.tejën e ko.ronavi.rusit të Donald Trump pasi tha që Presidenti i SHB-së do të sëmurej në vitin 2020.

Baba, e njohur gjithashtu si “Nostradamus i Ballkanit”,  tha që presidenti amerikan do të vuante nga “një sëmundje misterioze” e cila do ta linte atë të sh.urdhër dhe me një tu.mor në tru.

Lexo edhe: