E bu.jshme, rikthehet mbyllja e kufijve nga ko.ronavi.rusi, shteti i madh evropian merr vendimin eks.tremPërk.eqësimi i situatës dhe rritja e numrit të të prekurve ka detyruar Ukrainën të vendosë të mbyllë kufijtë e saj për të gjithë shtetet e botës, për shkak të pandemisë së ko.ronavir.usit.Vendimi u mor të premten gjatë një seance të jashtëzakonshme.Gjatë 24 orët e fundit, Ukraina ka regjistruar 2 438 raste të reja me ko.ronavi.rus.