E bu.jshme/ Sho.koi gjithë botën me deklaratat për COVID-19, virologes kineze i ndodh e paprituraNjë ditë pasi deklaroi se kishte prova se kor.onaviru.si ishte krijuar nga njeriu në një laborator në wuhan, vendime të forta janë marrë kundrejt virologes kineze Li-Meng Yan.Facebook dhe gjigantë të tjerë të teknologjisë kanë censuruar intervitën e virologes. Kështu që Facebook censuroi videon, me sa duket në emër të qeverisë kineze.Instagrami, i cili është pjesë Facebook gjithashtu bëri të njëjtën gjë. Tëitter pezulloi tërësisht llogarinë e virologes Yan dhe nuk dha asnjë arsye pse.