E bu.jshme/ UOU, kjo nuk pritej, Messi i bën gjë.mën BarcelonësNjë lajm që mendohej se nuk do të ndodhte kurrë. Por Messi i ka dërguar një faks të certifikuar klubit ku i kërkon që të lirohet nga kontrata ku aktivizohet klauzola që e lejon atë të largohet njëanshëm nga klubi në fund të secili sezonNë teori, kjo është klauzola që është dashur të aktivizohet para një qershor, por rrethanat e pazakonshme dhe pandemia me ko.ron.avirus si dhe pauza në sezon do të thotë se ai kërkesën e ka bërë pasi ka përfunduar sezoni.Messi ka folur me trajnerin e ri Ronald Koeman të premten e javës së kaluar dhe i ka thënë holandezit se veten e sheh më shumë jashtë Barcelonës së brenda. Tani, ai ka marrë hapat ku e ka lënë Barcelonën në sh.ok.