E bujshme/ Einxhël nuk iku pa shkak, tregon çfarë zbuloi dhe pse e la SaimirinE habitshme dhe e pqapritur ishte dje largimi me deshiren e saj nga “Love Story” i Enxhëll.“Nga e gjithë kjo eksperiencë deri sonte, unë kam vendosur të veteliminohem sepse nuk mundem ta përballoj dot më. Kam dal shpeshherë nga vetja ime, presioni i familjes gjithashtu dhe nuk mundem. Po bëhet shumë e vështirë për mua”, tha Enxhëll.Ndërkohë, në një intervistë për programin “Daily Love Story”, para nisjes së spektaklit, Enxhëll tha se në “Love Story”, ka zbuluar një version tjetër të vetes së saj.

Ke frik nga eliminimi sonte?

Jo! Kam zbuluar një Enxhëll që është shumë e duruar dhe po duron gjëra që më parë nuk do t’i duronte dot.

Kush do iki sonte?

Nuk e di! Normal që do të eliminohet një, por unë nuk e di cila është. Atë e di vetëm Saimiri.