E dh.imbshme në Tiranë, që.llohet në bark gruaja shtatzanë (foto)

Vijnë pë.rplasjet mes biznesmenëve dhe Policisë Bashkiake në Laprakë.

Dy pronarët e një biznesi kundërshtojnë vendosjen e kangjellave pranë biznesit të tyre, pasi sipas tyre kështu iu falimenton edhe puna.

Një nga gratë, shtatzënë, njëkohësisht edhe pronare e biznesit ka theksuar se është dh.u.nuar nga Policia Bashkiake. Madje sipas saj njëri nga policët bashkiakë e go.ditur në bark.

“Duhet me i marrë fëmijët nga shtëpia dhe t’i ushqej në rrugë. Të lypë në rrugë. Po na prishnin biznesin.

Njëri nga policët më ka q.ëlluar në bark. Jemi 25 familje që ushqehemi këtu. Na kërkojnë para”, u shpreh gruaja.