E ‘fiksuar’ pas marrëdhënieve se.ksuale, gruaja rrëfen arsyen sho.kuese pse tentoi të vetëvr.itej

Një grua e fiksuar pas marrëdhënieve se.ksuale ka rrëfyer eksperiencën e tmerrshme, e cila ishte gati ta çonte në vetëv.rasje.

Jace Doëney beson se varësia e saj lidhet me kujtimet e hershme të ab.uzimeve se.ksuale që nga mosha 5-vjeçare, të cilat i përjetonte nga babai. Derisa arriti në fazën që kërkoi ndihmë, 31-vjeçarja nga Teksasi dilte në takime me tipa të ndryshëm pasi nuk mund të zgjidhte vetëm një.

Ajo tregoi se eksperiencat se.ksuale po bëheshin shumë të rrezikshme dhe të dhimbshme, të cilat mund ta vr.isnin.

Në një intervistë për The Sun, Jace tha:“Për mua, se.ksi nuk ka patur asnjëherë ndjenjë të mirë. Sa më i keq të ishte, ose sa më pak të doja të isha aty, aq më shumë do isha e shtangur.

Kur takoja dikë thoja me vete ‘Kthehu mbrapsh, nuk do të jesh pranë këtij personi’, dhe nga ana tjetër kthehesha për të fjetur me të.”

Gjithashtu Jace shpjegoi se ishte aq e fiksuar sa shite filma po.rnografikë kudo, gjë që tani e konsideron kohë të humbur duke përfshirë dhe shpirtin e saj.

Pasi bëri një listë ku do tregonte gjërat e fundit para se të kryente vetëv.rasje, u përball me një qendër shëndetësore ku foli për varësinë që kishte ndaj se.ksit dhe filloi të kurohej.

U shërua dhe për dy vite qëndroi larg takimeve dhe marrëdhënieve se.ksuale, duke e mbajtur veten të angazhuar me udhëtime. Tani ka filluar që të punojë si këshilluese për njerëzit që kanë varësi nga gjëra të ndryshme.