E fr.kshme/ Po.rno.starja më e madhe në botë jep mesazhin rrëqe.thës, ja ç’më bëri por.noja

Një prej aktoreve më të famshme të por.nos në botë ka dhënë një mesazh të fuqishëm. Mia Khalifa ka hequr dorë nga kjo industri dhe nuk dëshiron që vajzat e reja të bëhën pjesë e saj.

Ajo ka bërë një apel për të gjitha vajzat e reja, duke kërkuar që ato të mos i futen industrisë së pornos pasi është penduar shumë për videot që ka bërë.

“Su.lmi që më bëhet mua bazohet në vetëm tre muajt më të ulët, më toksikë, të jetës time kur kam qenë 21 vjeç, mos iu fusni kësaj rruge” tha ajo.

Tashmë Mia ka gjetur dashurinë e vërtetë me të cilin do të martohet pas zhdukjes së COVID-19.