E fri.ikshme, pa.nik në qytet, gjatë natës që.llohen me thi.kë dhjetëra personaSho.kuese është ajo që raportohet nga mediat. Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qendër të qytetit Birmingham në Angli.Mësohet se dhjetëra njerëz janë pla.gosur nga go.ditjet me th.ikë.“Unë pashë shumë njerëz që ziheshin me grushta … njerëz nga pub-et dhe klubet dolën dhe filluan të shohin se çfarë po ndodhte. Kishte femra, meshkuj, njerëz të moshuar, të rinj, një përzierje e tillë njerëzish. Duke punuar në skenën e klubit për më shumë se dy vjet, unë gjithmonë kam parë mjaft zënka por nuk ishte asgjë si sonte. Gjuha e trupit dhe sjellja ishin krejt të ndryshme. Sasia e gjërave që kam dëgjuar sonte në tre orë, me go.ditjet me th.ikë, përplasjen e makinës dhe shumë gjëra të tjera është një tronditje kaq e madhe për mua. Për mua që të jem një dëshmitar okular i diçkaje që ka ndodhur ka qenë një natë mjaft emocionuese deri në pikën ku unë në të vërtetë jam akoma i tronditur.”- ka thënë një dëshmitare.

Akoma është e paqartë përse ka ndodhur kjo ma.sakër në mes të rrugës në mesnatë.