E fri.kshme/ Dalin FOTO, 25 anije ushtarake turke përballë ishujve grekëTensione ta larta në Ballkan. Turqia është e vendosur që të bëjë studime në Mesdheun Lindor, një veprim që Greqia e konsideron të paligjshëm.Ministria e Mbrojtjes në Ankara ka postuar mbrëmjen e sotme dy foto të cilat tregojnë një anije luftarake por pa treguar vendndodhjen e saj.Në foto duken 7 anije që shoqërojnë anijen e madhe kërkimore, ndërsa 18 të tjera janë të vendosura ne zonën mes Rodosit dhe ishullit Kastelirozo.