E fri.kshme/ E thotë FBI: Ala.rm, KUJDES nga mashtruesit që përfitojnë nga pandemia, ja ç’bëjnë

FBI është shumë e shqetësuar në lidhje me situatën e kr.imit që përfiton nga pandemia. Byroja Federale e Hetimeve i bën thirrje amerikanëve të tregojnë kujdes nga mashtruesit që përfitojnë nga situata e krijuar për shkak të pandemisë së koronavirusit.

“Mashtruesit po bëjnë marketing me teste anti-trupash false për Covid-19, dhe mund të kërkojnë të marrin informacione personale shëndetësore për skemat e vjedhjeve. FBI rekomandon t’i drejtoheni faqes së FDA për kompanitë e certifikuara të testimit dhe ndani informacionin shëndetësor vetëm me profesionistë të besuar mjekësorë,” njofton FBI.