E fri.kshme/ Fuoristrada del nga rruga dhe përmbyset

Një fuoristradë tip “Suzuki” ka dalë nga rruga duke u përmb.ysur në mënyrë të fr.ikshëm. Aksidenti i rëndë rrugor ndodhi këtë pasdite në Gjirokastër pranë fshatit Lazarat.

Nuk ka ende informacion nëse ka persona të lënduar nga ky ak.sident.

Policia ka mbërritur në vendngjarje për të bërë zbardhjen e shkaqeve.