E ftoi brenda për një lëng, i mori jetën me duart në f.yt, Marjana Cmeta përballet në gjyq me ish burrin. Ja çfarë ndodhi

Marjana Çmeta, vajza e re e cila i dha fund jetës së vjehrrës së saj pas k onflikteve qe kishin duke e h.e.lmuar me lengun e portokallit e më pas ngjarjen ia rrëfeu hoxhës, eshte ne pritje te vendimit te gjykates per d enimin e saj, pasi prokuroria kerkoi 35 vite b urg.

Sot ajo doli ne gj yq, por mungonte Prokurori Besnik Muçi, i cili para pak ditesh u emërua nga Presidenti Ilir Meta anëtar i Gjykatës Kushtetuese. Kjo u bë shkak për shtyrjen e vendimit.

Mesohet se gjykata nuk është njoftuar ende për prokurorin zëvendësues, ndërkohë edhe avokatët mbrojtës kanë kërkuar kohë pasi kanë nisur disa kërkesa, por ende nuk kanë marrë përgjigje nga institucionet. E pranishme në seancën e sotme ishte Marjana Çmeta, si edhe ish bashkëshorti i saj, Oltjon Lami në cilësinë e trashëgimtarit të viktimës, raporton BW.

Seanca e radhës, ku pritet të bëhet mbrojtja dhe të jepet vendimi, do të mbahet me 4 nëntor.