E ftoi në finalen e emisionit, mamaja i kërkon të martohet, Renato përlotet dhe i kthen përgjigjen e papriturNë finalen e “H.e.ll’s kitchen”, Renato Mekolli ka një të ftuar shumë speciale, nënën e tij. Renato u p.ërlot teksa i kërkoi falje të ëmës që nuk i ka qëndruar dot pranë gjatë viteve në emigracion ndërsa ajo i bëri një kërkesë.Mamaja i kërkoi Renatos të martohet dhe shefi i kuzhinës zbuloi se ka një të dashur, por dëshiron të mos ja thotë emrin.“Nusja aty është, ti e di shumë mirë, mos themi emrin tani se po e thamë do të të vijë krushka”, i tha Renato të ëmës dhe ajo iu përgjigj se e mirëpret krushkën.