E fundit/ Çfarë po ndodh në Shkodër? Protestuesit tentojnë të rrëmbejnë ambulancën

Një ambulancë ka hyrë mes turmës së protestuesve në Shkodër dhe kjo gjë ka sjellë acarimin e qytetarëve.

Siç shihet edhe në fotot e mëposhtme protestuesit janë sulur mbi furgonin e autoambulancës dhe kanë filluar ta goda.sin me gru.shta dhe shke.lma.