E FUNDIT/ Humbi shikimin nga tërmeti i 26 nëntorit, pedagogu i njohur vd.es sot nga ko.ronavir.usiNjë tjetër viktimë të INfektivi në Tiranë. Mësohet se pedagogu i Universitetit Politeknik, Klement Qerimi ka humbur betejën me koronavirusi.Lajmi është bërtë i ditur nga të afërmit e tij me anë të postimeve në rrjetet sociale.Kelment Qerimi, 47-vjeç, ishte pedagog inxhinierie në Universitetin Politeknik. Ai në tërmetin e 26 nëntorit, Qerimi humbi shikimin, pasi mobiljet i kishin rënë në retinën e syrit të djathtë.

Mësohet se Qerimi ka pasur komplikacione të rënda. Ai ka qëndruar në intubim dhe nuk ja ka dalë që ta fitojë betejën me ko.ronavi.rusin.