E FUNDIT/ Ja mesazhi për Metën, Ruçin dhe Ramën, 170 të burgosur marrin vendimin ek.strem, kanë dy ditë që…Ditën e sotme është njoftuar se 170 të dënuar në burgun e Peqinit kanë dy ditë në grevë urie ndërsa akuzojnë shtetin se ka qenë ndikues në kr.imet dhe dënimet e tyre.Përmes një letre drejtues institucioneve më të rëndësishme në vend ata kanë këto kërkesa:“Të gjitha dënimet e dhëna ndaj të dënuarve aktual të përgjysmohen; Të gjitha dënimet me burgim të përjetshëm të dhënë ndaj të dënuarve aktual të kthehen në 20 vite burgim; Të gjithë të paraburgosurit aktual të jkenë të njëjtin përfitim sa më sipër pas dhënies së vendimit nga gjykata.