E FUNDIT/ Pan.ik dhe fr.ikë, në flakë pylli pranë perlës turistike shqiptareNjë zj.arr i madh mësohet se ka rënë pasditen e sotme në një prej zonave më të bukura të bregdetit shqiptar.Zjarri është aktivizuar sot në mbrëmje në një zonë në hyrje të Ksamilit. Ende nuk dihen shkaqet e zj.arrit, por mund të jetë edhe e qëllimshme.Zja.rrfikëset janë nisur drejt vendngjarjes për të bërë të mundur shuarjen e flakëve.