E fundit/ Plas në Shkodër, p.ërplasje të ashpra polici-protestues

Është përkeqësuar situata në Shkodër.

Policia ka krijuar një kordon sigurie dhe nuk lejon protestuesit e opozitës të afrohen me zonën ku pritet të mbahet takimi i Ramës.

Pritet për tu parë se çfarë do të ndodhë.

Shiko videon ketu