E FUNDIT/ Te.nsion te Drejtoria e Policisë, ikën me vr.ap një i ri, turren efektivët dhe e…Vetëm pak minuta më parë një i ri ka tentuar të arr.atiset nga Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë.Ai ishte i ndaluar pasi ishte shpallur në kërkim për ‘dh.unë në familje’.Forca të shumta policie kanë rrethuar zonën që në momentin që është dhënë al.armi për arr.atisjen e tij.

I arrestuari ka kaluar vetëm pak metra ambientet e drejtorisë, është kapur nga efektivët që ndodheshin aty rrotull.