E fusni aty poshtë, dhe për 15 minuta…vjen “shpëtimi” i femrave

Dh.imbjeve të t.merrshme të periodave që përjetojnë femrat gjatë ciklit duket se një ditë do u vijë shpëtimi.

Foria Relief, kompania që prodhon produkte femërore revolucionare, thotë se disa tamponë me k.a.nabis mund të ndihmojnë kundër dh.imbjeve menstruale.

Kjo, për shkak të përbërësve që ka bima e kanabis, e njohur si THC e CBD.

Për më tepër, tampon vendoset pranë pikës ku nis dhimbja dhe kjo mund të ulë me lehtësi dhimbjet e barkut.

Pjesa më e madhe e grave që kanë provuar tamponët ka konfirmuar se kanë patur lehtësim të simptomave menstruale brenda 15-30 minutave.

Edhe pse nuk janë të disponueshme për ne shqiptaret, është e mundur të gjenden në Kolorado dhe Kaliforni dhe çmimi për 4 tamponë është afërsisht 39 euro.