E keni parë ndonjëherë kështu Presidentin Ilir Meta? Paska zbuluar një…

Presidenti Ilir Meta sic nuk e keni parë.

Ai i ka zhvendosur pushimet ne Jazhnice, ku po shijon freskine e liqenit dhe relievit malor të zonës.

Liqeni i Madh i Jazhincës gjendet në rrënjë të majeve Bistra 1 dhe majes së Liqenit, Kosovë. Liqeni i Jazhincës e ka ngjyrë të errët të gjelbërt si safir dhe është i rrethuar nga shkëmbinjë të mëdhenj.

Kreu i shtetit ka postuar nje video pershendetese per ndjekesit e tij teksa noton ne Liqen.

Postimi:

Të dashur miq!
Një mrekulli e veçantë këtë herë ishte të zbuloja dhe të notoja në Liqenin e Jazhincës, një monument i rrallë natyror 2180 metra mbi nivelin e detit.

VIDEO KETU