E kërkonin prej dy vitesh, gruaja gjendet gjallë duke notuar në detPrej dy vitesh familjarët e kishin shapllur të humbur, por duket se fati i solli gjërat në një mënyrë shumë të çuditshme.Sipas britanikes “Daily Mail”, u gjet rreth një milje larg bregut në afërsi të qytetit Puerto Colombia.Angelica Gaitani, 46-vjeçaren, e gjeti  një peshkatar i ciuli tha se kur e gjeti nuk ishte në gjendje të mirë shëndetësore.

Ndërkohë ende nuk dihet se ku ka qëndruar ajo përgjatë dy viteve dhe si përfundoi më pas në det. Autoritetet janë në dijeni të ngjarjes dhe tashmë kanë nisur një hetim.