E lanë vajzën brenda në makinë dhe u kthyen pas 3 orësh, ah ç’të shikonin kur hapën derën

Një vajzë 13 vjeçare e cila ishte me aftësi të kufizuara humbi jetën, pasi u la në makinë për 3 orë në mes të diellit nga nena e saj.

Kjo e fundit kishte ikur me partnerin. E gjithe historia ka ndodhur në Karolinën e Jugut, SHBA.

Nëna e vajzës, Rita Pangalangan 49 vjeç dhe i dashuri i saj Larry King 41 vjeç, janë a.k.uzuar për ngjarjen.

Ishte ora rreth 11:00 kur e ëma e vajzës bashkë me të dashurin parkuan makinën dhe e lanë 13 vjeçaren brenda, pasi kishin shkuar të merrnin çelësat rezervë e më pas do të ktheheshin. Të dy janë kthyer rreth orës 14:15, kanë hapur makinën, kanë marrë vogëlushen dhe pasi nuk kanë ndjerë frymëmarrjen e saj kanë njoftuar ambulancën. Pasi ka mbërritur ambulanca, mjekët nuk kanë mundur të bëjnë asgjë, sepse vajza kishte nderruar jete.

Temperatura shumë e lartë ka qenë fatale për vajzën.