E lidhur me hoxhën, i nxori p.i.stoletën para shtëpisë dhe…zbulohet kush është modelja shqiptare

Modelja që qëlloi me a rmë pranë shtëpisë së një hoxhe është Suzana Tahri, sipas mediave të ndryshme kosovare, një 28-vjeçare që ka qenë pjesë e programit televiziv “Shpia e Kosovës”, reality show.

Tahiri është angazhuar dhe në politikë. Ajo ka qenë femra më e votuar e PDK-së në Vushtri dhe madje ka drejtuar degën e PDK në fshatin Pantinë, po sipas mediave të ndryshme në Kosovë.

Ajo dyshohet se ka k ërcënuar shtetasin Sead Bejta, i cili është hoxhë në Mitrovicë, dhe madje se ka qëlluar me a rmë pranë tij. Përp lasja mendohet se ka ndodhur për shkak të një lidhjeje romantike mes të dyve.