E martoi vajzën por i v.diq natën e parë të martesës. Vjehrri akuzon dhëndrin: E kishte gjigand

Mes marrëdhënieve të një familje, nuse, dhëndër, vjehrrë, ka ndërhyrë edhe policia.

Kjo pas një akuze absurde që ka bërë babai i vajzës.

Ai mendon dhe e ka paditur dhëndrin si fajtor për m.bytjen e të bijës.

Policia sakaq ka ndërhyrë për të inspektuar penisin “gjigant” të një burri, pasi madhësia e organit të tij gjenital u fajësua nga babai i bashkëshortes së tij si shkaktar i vdekjes së të bijës gjatë aktit seksual.

Nedi Sito gjeti vajzën e tij Jumantri të vdekur në shtratin e saj në shtëpinë e tyre në Probolinggo, Indonezi.

Policët megjithatë arriti në përfundimin se penisi i tij nuk ishte fajtori.

“Në atë moment edhe vjehrri e tërhoqi denoncimin kundër Barsahut dhe ata i kërkuan falje njëri-tjetrit”, thanë nga policia.