E mbani mend Madonna shqiptare? Ndryshimi i saj do ju heqi trurinE mbani mend Madonna shqiptare? Ajo ishte e njohur pas viteve 90 me kenget dhe look e saj. Por pas kaq shume vitesh ajo nuk ka ndryshuar vetëm jetë.

Pamja e saj e re nuk ka thuajse asgjë të përbashkët me atë të më shumë se një dekade më parë, kur u shfaq për herë të parë në një skenë shqiptare.

Tashmë brune simpatike, Madonna iu është nënshtruar edhe disa ndërhyrjeve kirurgjike, të cilat i ka pranuar disa vite më parë, gjatë një interviste në Zonë e Lirë.