E ngacmoi nga të pasmet, biznesmeni nuk e priste atë që do i bënte studentja (Video)

Video e mëposhtme tregon momentin kur një studente kap për gryke një biznesmen, i cili e kapi nga të pasmet në tren.

Ngjarja ka ndodhur në Sidney.

“Isha në tren dhe ai preku prapanicën time. Mendova se ishte diçka si një qese, por ishte dora e tij “, tha Annie përmes lotëve.

“Ai u largua dhe askush nuk më ndihmoi”, tregon vajza, e cila e ndoqi sulmuesin e saj nga pas.

Ai pretendonte se e kishte kapur dikush tjetër nga të pasmet.

“E pashë atë, ishte djalë tjetër. E pashë atë, ishte një tjetër djalë”, dëgjohet të thotë ai.

“Nuk jam unë, duhet të shkoj”, tha ai.

Por Annie, që e kishte kapur për grykë, i drejtohet: “Ju mendoni se mund të prekni kë të doni”.

Policia australiane tashmë ka nisur një hetim për këtë rast.

Shiko videon mëposhtë: